“کلوچه عراقی با مغز گردو”
تفاوت کلوچه های عراقی با سایر کلوچه هایی که میشناسید در ترکیبات اولیه خمیر و مغز های آن هست ,نداشتن شکر, تخم مرغ , و استفاده از كره در ترکیبات و حذف مقدار قابل توجهی از آب و جایگزینی شیر, طراوت , خمیر و تازگی همیشگی رو به همراه داره خمیر این کلوچه هیچ شکری نداره و شیرینی اش رو از مقدار شهدی که بر روی اون اسپری میشه و مقدار کمی است دریافت میکنه این اسپری کردن از خشک شدن کلوچه جلوگیری میکنه و باعث میشه که رنگ و براقیت و روح تازه ای رو بگیره (کلوچه های عراقی حالتی ما بین نرمی و تردی دارن )
این نوع کلوچه با مغز گردو هست
از آنجایی که گردو به تنهایی نمیتونه طعم خاصی به کلوچه بده و اونو متمایز کنه ما ترکیب خودمون ساختیم و گردو رو به همراه پودر نارگیل و x , y به روش خودمون ترکیب کردیم
نوش جان کردن یک کلوچه به همراه یک لیوان آبمیوه طبیعی یا شیرگرم در صبح انرژی کافی برای ابتدای روز روبراتون میسازه یا میل کردن یک کلوچه به همراه چای شیرین میتونه عصرانه ی فوق العاده ای برای مهمون های شما باشه …. (تفاوت محصول ما نیااز به تست نداره همیشه تصاویر گویای تمام ماجرا هستند
(یک عدد کلوچه گردویی ما 128 کالری هست)
“کامتان همیشه شیرین”
وزن | 1 کیلوگرم |
---|---|
ابعاد | نامعلوم |
وزن | 0.5, 1 |
طعم بی نظیر ، تا به حال مشابه اش رو نخورده بودم . عالی بود ?